Un blog obert a tots vuit vents del món!

Fa pocs dies que s'ha complit el primer mig any d'estada de n'Agustí Baró a la presó de Palma, des que hi va entrar el passat dia 30 de juliol de 2008.

I és precisament en aquests dies, quan arriba carta seva -s'acosta la setantena- en la qual, entre d'altres elements, hi afegeix aquesta indicació:

"...dir-te, dir-vos que a hores d'ara penso que les restriccions d'accés al blog ENCAPTIVITAT ja no tenen cap sentit, parleu-ne. Pel que fa a mi penso que no hi ha res que pugui ferir cap sensibilitat ni perjudicar ningú. Per la qual cosa, facilitar l'accés obert seria una passa endavant que facilitaria les coses a aquells que els resulta dificultós l'accés..."

Amb això, i només per això que desitja i expressa n'Agustí, aquest blog, que fins ara ha estat d'ús restringit a aquelles persones que n'Agustí hi aconvidava o acceptava -a través meu-, d'avui endavant, deixa de tenir aquest ús d'accés restringit, i passa a romandre plenament obert a tothom que vulgui accedir-hi; tant pel que fa a llegir-ne el contengut, com pel que respecta a fer-hi comentaris i a penjar-hi aquells documents que consideri adients.

Vet ací, idò, que l'endemà de la Candelera, festa de Sant Blai, compareix l'oferta pública d'uns "senyorets" que, a més de servir per compondre gargamelles malmenades, es poden convertir en eina valuosa de comunicació interactiva...

És el desig que mantenim viu, mentre continuam lluitant i afanyant-nos perquè n'Agustí arribi a sortir de la presó de Palma, com més aviat millor.

Cecili Buele i Ramis,
3 de febrer de 2009