Pregunta Eduard

Pregunta Eduard

Agusti Baró té mòbil? Podem contactar amb ell? Podria entrar en la ràdio?

Dime qui és el seu advocat per saber-ne les circumstàncies i poder dimensionar el cas als mitjans de comunicació... i si no, com que es una persona pública i coneguda a l'Illa ho podeu passar als diaris i ràdios de Mallorca... amb una bona campanya: "mentre gent amb delictes de sang i violació està lliure, altres, als que no han deixat ser pares dels seus fills i dels que sols volien diners, estan empresonats.."

Comenteu a vore quina via triem... salut!

EDUARD

1 comentari:

Cecili Buele i Ramis ha dit...

Company,

No sé si ens coneixem. Et puc dir que vaig ser testimoni directe que, en ingressar a la presó, n'Agustí va haver de deixar tot quant duia damunt -que no fos roba- en mans de son pare, un vellet de 90 anys: mòbil, inclòs.

Que l'única manera que tenim de contactar amb ell, que jo sàpiga, és el correu ordinari convencional tradicional (0,31€) a l'adreça que ja et vaig indicar:
Agustí Baró Bauló Apartat de Correus 1075 – M5 – Palma – (Mallorca)- Illes Balears

Sé que el seu misser d'ofici és n'Antoni Arbona antarbona@arrakis.es, i que també hi està informat i interessat en F.J. Carrión fjcarrion@bufetecarrion.e.telefonica.net...

No sé si estan per la labor de dimensionar el cas als mitjans de comunicació...

Tampoc no sé si beneficia o perjudica n'Agustí escampar-ne la notícia a tots vuit vents del món (T'ho he fet a saber a tu, simplement perquè n'Agustí m'ha empès a fer-ho...)

Si vols tenir-ne més dades, pots mirar d'entrar dins d'aquest blog que em va fer obrir, d'ús restringit a les persones més acostades al seu entorn més immediat: http://encaptivitat.blogspot.com,

Hi pots penjar tots els comentaris que vulguis a qualsevol dels documents existents... (Aquest mateix missatge, pentura hi apareixerà un dia d'aquests...)

Hores d'ara n'Agustí no pot mantenir cap altre contacte amb l'exterior que no sia la seva família i/o les seves amistats, UN PIC A LA SETMANA DURANT 45 MINUTS (dissabte al capvespre, o diumenge de matí, amb la sol·licitud prèviament tramitada...)

Esper haver-te informat adequadament. Em tens sempre a la teva disposició, per a qualsevol iniciativa que resulti beneficiosa per al nostre company Agustí Baró.

Salut.
CIL BUELE