Carta cinquantacinquena

Extracte de la carta cinquantacinquena de n'Agustí Baró, a Cecili Buele
(Rebuda el 18 de novembre de 2008)

Centre Penitenciari de Palma de Mallorca,

Apreciats i benvolguts Cil, Bel i amics

Migdia i torn a asseure'm davant el paper per a escriure una mica.

Poques coses que dir-vos, començ a no saber ben bé per on prendre, fins aquí he estat sempre pensant en la possibilitat de sortir com més viat millor i alhora desesperant per la desatenció. Constantment intent positivar la situació i temperar els estats d'ànim pel tar de no embogir. Restar esperançat ha estat quelcom dur de resistir, per altre costat, la idea de restar entre barrots fins que tots els meus fills s'emancipin i acabi pagant amb presó el que no he pogut fer en llibertat, em sembla de tot injust, si bé sembla que ho he d'acceptar amb optimisme. Tot per a resultar un bon avís a navegants. Ulls vius, companys, no us passi com a mi.

Tant de bo aquesta setmana que comença l'Equip Tècnic del mòdul es pugui acostar per tal d'oferir-me una mà i saber per on i com prendre, per a millorar la meva situació, i tant de bo a l'exterior qui se'n pugui ocupar, si algú se n'entén, ho faci, i les coses puguin prendre a millor.

Fins prest, companys i amics,

Salut, coratge i resistència.

Agustí

Per cert, tal volta pel que fa al taller ocupacional,qui sap si a la Fundació Deixalles li pogués interessar col·laborar junt amb Drets Humans de Mallorca i altres entitats amigues!!