31 D'AGOST DE 2008

Moltes gràcies, tot el que siga per recolçar l'Agustí.

Em posaré en contacte amb els seus advocats per saber-ne més detalls del cas, i li escric a Agustí per demanar-li permís... per experiència amb altres companys "empressonats" us recomane que QUAN LI ENVIEU UNA CARTA INCLOGAU DINS UN SOBRE EN BLANC I SEGELLS PER FACILITAR-LI LA RESPOSTA donat que ell si que pot enviar tantes cartes com vullga (això si, si no ha canviat el règim funcionarial penitenciari, la deu de donar oberta per inspecció... alguns drets constitucionals no estan en ús dins la presó!); pot anar dins la vostra carta... escrigau, és un recolçament magnífic pel que no pot "eixir", tot i que conegent l'Agustí molt prompte es convertirà en tot un personatge de la seua galeria i farà bromes al menjador o bé se'n ocuparà de tasques de recolçament amb altres empressonats més fotuts i abatuts, li podeu enviar llibres, revistes i també menjar... allà dintre no tenen coses que fora donem per suposades, ELS QUE MILLOR EL CONEGAU aneu a portar-li una barra de xocolata, diaris, setmanaris, galetes d'algun tipus... mai coses en llaunes ni pots ni cristall, no el deixaran entrar i ho tiraran o rebutjaran... penseu que ho tenen que obrir tot.

Qualsevol cosa que li envieu de menjar, galetes... li serveix per repartir-ho a la seua gàbia -on romandrà amb dos o tres persones més- i això crea un vincle molt humà (tot i que les raons de cadascú per ser allí són molt distintes, però no és habitual que barrejen gent amb delictes molt diferents)... hi han més històries allà dintre que al Gran Hermano!

Torneu a reprendre el gust d'escriure! Si potser postals amb vistes... queden molt boniques a la gabieta i ho fan més humà.

Salut per sempre Agustí, empressonat per un sistema injust, desigual, parcial... que ens lleva el dret a veure els nostres fills tot per ser homes... cal canviar la llei, Agusti és un empressonat més per una legislació antiquada, és un insubmís dels 80 lluitant per professionalitzar el servei militar... els recordeu? van ser més de tres mil xicots amb comdemnes de mig i un i dos anys "per atemptar contra els principis bàsics de l'Estat de Dret"... ara, a ell li ha tocat el paper de "lluitar" tot pel dret a gaudir dels nostres fills sense la por judicial a la denúncia falsa, dintre una justícia "utilitzada i malmesa" per desgràcia per molts individus...

bo, crec que el millor que es pot fer ES NO DEIXAR DE COMENTAR-HO I PARLAR D'AQUEST CAS EN QUALSEVOL LLOC, A CASA, ALS AMICS, AL TREBALL, A UNA CONVERSA... simplement comentar-ho, no cal "posicionar-se", sols dir allò de: sabeu que li ha passat a l'Agustí Baró? és a la presó per... i deixar correr la veu. Es sorprendreu dels casos semblants que ja hi ha!

Moltes gràcies per llegir, att.

EDUARD